עד כ-
300,000 ש"ח
מתנת תנובה להטמעה מסחרית של הטכנולוגיה בקבוצת תנובה*
+
50,000 ש"ח
מתנת כלכליסט לפרסום בדיגיטל
ייחודיות, יצירתיות וחדשנות טכנולוגית
רמת ישימות
מידת השפעת המהלך על שוק המזון
מידת תרומה פוטנציאלית של המהלך לפעילות העסקית של תנובה (כניסה לשווקים חדשים/מוצרים חדשים)
להגשת מועמדות
ההרשמה נסגרה
שיקול דעת שופטים
אירוע הגמר ב-LABS EVENTS SPACE
הצגת המיזמים של החברות
8.8.18
חצי גמר במשרדי תנובה
25.7.18
מועד אחרון להגשת מועמדות הארכנו!
27.6.18
פתיחת הרשמה
1.5.18
// בכפוף לתקנון ט.ל.ח
* להטמעת הטכנולוגיה, התאמתה למוצרי קבוצת תנובה ולתמיכה שיווקית במהלך. בכפוף לתקנון התחרות
הכירו את עשרת הסטארט-אפים שעלו לגמר הפודטק
בחירת המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון של "כלכליסט" בשיתוף תנובה הגיע לשלב הגמר. חברות הסטארט-אפ הן מתחום טכנולוגיית מזון, טכנולוגיה בחקלאות, בריאות, אופטימיזציה בשרשרת אספקה וחדשנות בשיווק. אירוע הגמר מחרתיים
עומר כביר | 6.8.18
לכתבה המלאה >>
מזון למחשבה: “ערכת ינשוף תמליץ לנו על הארוחה הבאה"
מנהל החדשנות הקונצרני בתנובה שי כהן והמנהל המקצועי והטכנולוגי של המו”פ בחטיבת החלב הוד ינובר פועלים ליצירת שותפויות אסטרטגיות עם סטארט־אפים בתחום הפודטק: “היום תחליפי החלבון והבשר זה שוק מתעורר ששועט קדימה”
דיאנה בחור ניר | 7.8.18
לכתבה המלאה >>
הזוכים בתחרות הפודטק: מפיקת חלבון מחומוס ומפיקת חלבון מחגבים
תחרות הפודטק של "כלכליסט" הגיעה היום לשלב הגמר והוכרזו שתי חברות הסטארט-אפ הזוכות שנבחרו למהלך החדשני הבא בתעשיית המזון - החברות Innovopro ו"חרגולפודטק"
תומר הדר, נעמי צורף וענבל עומר | 8.8.18
לכתבה המלאה >>
איך דואגים למים נקיים ולמזון איכותי ל-10 מיליארד איש
מים וקרקע, המשאבים הבסיסיים לייצור מזון, מתמעטים והולכים ברחבי העולם בקצב מהיר. הפיתוחים הטכנולוגיים בתחומי החקלאות והמזון מתמקדים כעת בייצור שיהיה בלתי תלוי במשאבים אלה. מי משקיע במה שנאכל בעתיד?
מאיר אורבך | 14.5.18
לכתבה המלאה >>
תחרות המהלך החדשני הבא של תעשיית המזון - הפרס: עד 300 אלף שקל
הנושאים אליהם התחרות מפנה זרקור הם טכנולוגיית מזון, טכנולוגיה בחקלאות, בריאות, אופטימיזציה בשרשרת אספקה וחדשנות בשיווק
מאיר אורבך | 14.5.18
לכתבה המלאה >>