FOOD TECH 2021

אירוע הגמר

תעשיית המזון, מחפשת כל הזמן רעיונות טכנולוגיים מהפכניים שנולדים מחוץ לתעשייה המסורתית, במטרה לענות על דרישה הולכת וגוברת למזון נקי, בריא ובר קיימא.
תנובה בשיתוף כלכליסט, צוות השופטים המכובד ומשרד רואי החשבון KPMG סומך-חייקין בחרו את הסטארט־אפים המובילים שיציגו באירוע הגמר. החברה הזוכה בתחרות תהיה זו שתציג את המהלך החדשני ביותר המשתלב עם פעילותה של תנובה, ותזכה בחבילת פרסים הכוללת מענק כספי מתנובה, חבילת פרסום בכלכליסט ושעות ייעוץ מחברת ייעוץ עסקי

יום שני, 18.10.2021 | בשעה 9:00 | Pop@Pope, מגדלי הארבעה, ת"א

לו"ז האירוע

9:00

התכנסות

9:30

דברי פתיחה: 
יואל אסתרון, מו"ל כלכליסט
אייל מליס, מנכ"ל תנובה

9:45

פיצ'ים של נבחרת העולות לגמר

11:45

הרצאת אורח: איך תראה תעשיית המזון ב- 2030
ניר גולדשטיין, מנכ"ל The Good Food Institute בישראל

12:15

הכרזה על המהלך הזוכה לשנת 2021 והענקת תעודות

*האירוע למוזמנים בלבד ומותנה בהרשמה מראש

העולות לגמר

Alfreds
Algocart
Anina
Biotipac
GreenOnyx
Kiinns
Maolac
Meatech
Pigmentum
Profuse technology
Yeap

* שמות החברות לפי סדר אלפביתי

סיקור מערכתי

חגיגה טכנולוגית בצלחת: להמציא את האוכל מחדש

תחליפי סוכר בריאים וידידותיים לסביבה, מדפסות לייצור בשר בלי לפגוע בבעלי חיים, רחפנים רובוטיים שמסייעים בקטיף, כוורות אוטונומיות שמייעלות את תפוקת הדבש, בינה מלאכותית שמצמצמת בזבוז זמן או חוזה בעיות ייצור, ודרך נוחה לשתף אוכל ולמנוע בזבוז מזון. אלו הן 11 החברות שמתחרות על תואר המהלך החדשני הבא בפודטק של כלכליסט ותנובה

מעין מנלה | 30.07.20

לכתבה המלאה >>