FOOD
TECH
2021
Industry 4.0
כלכליסט ותנובה מחפשות את המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון, זו השנה הרביעית ברציפות.
יש לכם סטרטאפ מנצח באחד התחומים הללו? הגישו מועמדות לתחרות המהלך החדשני הבא.
Foodtech
Alternative Protein
& Cultured meat
Circular Economy
Health & Wellness
Consumer Engagement
Industry 4.0
Supply Chain Optimization
Marketing Innovation
25%
ייחודיות, יצירתיות וחדשנות טכנולוגית
25%
רמת ישימות
25%
מידת השפעת המהלך על שוק המזון
15%
מידת תרומה פוטנציאלית של המהלך לפעילות העסקית של תנובה (כניסה לשווקים חדשים/מוצרים חדשים)
10%
שיקול דעת שופטים
עד כ-
$100,000
להטמעה מסחרית של הטכנולוגיה בקבוצת תנובה* ו/או להשקעה בחברה**
+
עד כ-
50,000 ש"ח
מתנה לפרסום בכלכליסט דיגיטל
פתיחת הרשמה
18.7.21
מועד אחרון להגשת מועמדות הארכנו!
9.9.21
חצי גמר
בחירת עשר החברות שיציגו בגמר
4.10.21
אירוע הגמר והכרזה על הזוכה
הצגת המיזמים של החברות מול השופטים
18.10.21
סיקור
כתבה נרחבת על החברה הזוכה
19.10.21
// בכפוף לתקנון ט.ל.ח
// האירועים יתקיימו בהתאם להנחיות משרד הבריאות
* להטמעת הטכנולוגיה, התאמתה למוצרי קבוצת תנובה ולתמיכה שיווקית במהלך
** בכפוף לבדיקת נאותות, חתימה על הסכמים מפורטים וקבלת אישורים נדרשים
המנצח בפודטק 2021: בשר מתורבת, מהר ובזול; מליס: "נמכור בחצי מיליארד ש' בתחליפי חלבון עד 2023"
במקום הראשון באירוע גמר תחרות FoodTech 2021 של כלכליסט ותנובה זכתה Profuse Technology, שבעזרת פיתוח של מכון ויצמן מאיצה גידול של תאי בשר ושריר, ומסייעת לתעשיית הבשר המתורבת להגדיל את תפוקות הייצור. הזוכה במקום השני, Alfred’s Food-Tech, מפתחת טקסטורות של בשר וגבינה לתחליפים צמחיים
מעין מנלה | 19.10.2021
לכתבה המלאה >הדרך לאכילה נכונה: מהמעבדה לצלחת
כלכליסט טק: אבקה מועשרת בחלבונים; המלצות למזון מותאם אישית; קפסולה שהופכת לארוחה מזינה; טקסטורה משופרת לתחליפים צמחיים; האצת גידול תאי בשר; ציפוי פולימרי השומר על ניקיון מכונות הייצור; החלפת חומרים סינתטיים ברכיבים מהצומח; הארכת חיי מדף של יבולים; מערכות הדפסה ביולוגיות לייצור מוצרי בשר; מערכת גידול לסופר־פוד חדש; טכנולוגיה לנטרול טעם הלוואי של תחליפי חלבון; 11 החברות שהגיעו לשלב הגמר של תחרות המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון של תנובה וכלכליסט מציגות שלל פיתוחים
שירות כלכליסט | 11.10.2021
לכתבה המלאה >יש לכם מיזם חדשני בתחום המזון? תוכלו לזכות במאה אלף דולר
כלכליסט ותנובה מחפשות, זו השנה הרביעית ברציפות, את המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון. יש לכם סטארט-אפ מנצח בתחום המזון? הגישו מועמדות לתחרות
שירות כלכליסט | 05.09.2021
לכתבה המלאה >"בתוך עשור 15% משוק הבשר בארץ יהיו תחליפי חלבון"
לפי ההערכות, בתוך כעשור ישתווה מספר הסטארט־אפים בתחום הפודטק למספרם בתחום הסייבר, ואלו יחזקו את ישראל כמעצמת פודטק עולמית. לקראת תחרות הפודטק של כלכליסט מספרים בכירי התעשייה על המגמות החדשות בתחום שעיקר הפעילות בו מתמקדת בצפון הארץ
מאיר אורבך | 09.08.2021
לכתבה המלאה >