מהרו להירשם!
ההרשמה נסגרת ביום ג'
30.6.20

FOOD
TECH
2021

Alternative Protein & Cultured Meat | Personalized Nutrition |‍
Industry 4.0

בואו לזכות בתחרות הפודטק של השנה

כלכליסט ותנובה מחפשות את המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון, זו השנה הרביעית ברציפות.
יש לכם סטרטאפ מנצח באחד התחומים הללו? הגישו מועמדות לתחרות המהלך החדשני הבא.

Foodtech

Foodtech

Alternative Protein & Cultured meat

Alternative Protein
& Cultured meat

Circular Economy

Circular Economy

Health & Wellness

Health & Wellness

Consumer Engagement

Consumer Engagement

Indsutry 4.0

Industry 4.0

Supply Chain Optimization

Supply Chain Optimization

Marketing Innovation

Marketing Innovation

תנאי סף להשתתפות

  • חברת הזנק/טכנולוגיה ישראלית או חברה בעלת מטה בישראל
  • חברה אשר אין לה כל מניעה/מגבלה להתקשרות עסקית עם קבוצת תנובה

קריטריונים לבחירה

25%

25%

ייחודיות, יצירתיות וחדשנות טכנולוגית

25%

25%

רמת ישימות

25%

25%

מידת השפעת המהלך על שוק המזון

15%

15%

מידת תרומה פוטנציאלית של המהלך לפעילות העסקית של תנובה (כניסה לשווקים חדשים/מוצרים חדשים)

10%

10%

שיקול דעת שופטים

הפרס

עד כ-
$100,000
להטמעה מסחרית של הטכנולוגיה בקבוצת תנובה* ו/או להשקעה בחברה**
+
עד כ-
50,000 ש"ח
מתנה לפרסום בכלכליסט דיגיטל

ההרשמה הסתיימה ההרשמה הסתיימה

שלבי התחרות

פתיחת הרשמה

18.7.21

מועד אחרון להגשת מועמדות הארכנו!

9.9.21

חצי גמר
בחירת עשר החברות שיציגו בגמר

4.10.21

אירוע הגמר והכרזה על הזוכה
הצגת המיזמים של החברות מול השופטים

18.10.21

+

סיקור
כתבה נרחבת על החברה הזוכה

19.10.21

// בכפוף לתקנון ט.ל.ח
// האירועים יתקיימו בהתאם להנחיות משרד הבריאות
*  להטמעת הטכנולוגיה, התאמתה למוצרי קבוצת תנובה ולתמיכה שיווקית במהלך
** בכפוף לבדיקת נאותות, חתימה על הסכמים מפורטים וקבלת אישורים נדרשים

מהרו להירשם!
ההרשמה נסגרת ביום ג'
30.6.20

חבר השופטים

סיקור מערכתי

מימין לשמאל: רפי שביט, ראול ריינברג ורוני ריינברג, Alfreds Food-Tech, שזכו במקום השני; ד”ר תמר אייגלר־הירש, גיא נבו מיכרובסקי, Profuse Technology, שזכו במקום הראשון; ד”ר ציפי שהם, GreenOnyx, שזכתה במקום השלישי

המנצח בפודטק 2021: בשר מתורבת, מהר ובזול; מליס: "נמכור בחצי מיליארד ש' בתחליפי חלבון עד 2023"

במקום הראשון באירוע גמר תחרות FoodTech 2021 של כלכליסט ותנובה זכתה Profuse Technology, שבעזרת פיתוח של מכון ויצמן מאיצה גידול של תאי בשר ושריר, ומסייעת לתעשיית הבשר המתורבת להגדיל את תפוקות הייצור. הזוכה במקום השני, Alfred’s Food-Tech, מפתחת טקסטורות של בשר וגבינה לתחליפים צמחיים

מעין מנלה | 19.10.2021

לכתבה המלאה >
פודטק 2021

הדרך לאכילה נכונה: מהמעבדה לצלחת

כלכליסט טק: אבקה מועשרת בחלבונים; המלצות למזון מותאם אישית; קפסולה שהופכת לארוחה מזינה; טקסטורה משופרת לתחליפים צמחיים; האצת גידול תאי בשר; ציפוי פולימרי השומר על ניקיון מכונות הייצור; החלפת חומרים סינתטיים ברכיבים מהצומח; הארכת חיי מדף של יבולים; מערכות הדפסה ביולוגיות לייצור מוצרי בשר; מערכת גידול לסופר־פוד חדש; טכנולוגיה לנטרול טעם הלוואי של תחליפי חלבון; 11 החברות שהגיעו לשלב הגמר של תחרות המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון של תנובה וכלכליסט מציגות שלל פיתוחים

שירות כלכליסט | 11.10.2021

לכתבה המלאה >
זוכי השנה שעברה. מימין מקום שלישי NextFerm, מקום ראשון Future Meat ומקום שני Amai

יש לכם מיזם חדשני בתחום המזון? תוכלו לזכות במאה אלף דולר

כלכליסט ותנובה מחפשות, זו השנה הרביעית ברציפות, את המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון. יש לכם סטארט-אפ מנצח בתחום המזון? הגישו מועמדות לתחרות

שירות כלכליסט | 05.09.2021

לכתבה המלאה >
מימין: נגה סלע־שלו, ד”ר אופיר בנימין, דוד זיגדון ושי כהן

"בתוך עשור 15% משוק הבשר בארץ יהיו תחליפי חלבון"

לפי ההערכות, בתוך כעשור ישתווה מספר הסטארט־אפים בתחום הפודטק למספרם בתחום הסייבר, ואלו יחזקו את ישראל כמעצמת פודטק עולמית. לקראת תחרות הפודטק של כלכליסט מספרים בכירי התעשייה על המגמות החדשות בתחום שעיקר הפעילות בו מתמקדת בצפון הארץ

מאיר אורבך | 09.08.2021

לכתבה המלאה >

שותפים