מהרו להירשם!
ההרשמה נסגרת ביום ג'
30.6.20
לצפייה
בשידור
לחצו >>

FOOD TECH
D2C
2020

המהלך החדשני הבא
בתעשיית המזון

להמציא את הטכנולוגיות שקרובות לצלחת

הזדמנויות בעולם המזון החדש:
אם יש לכם סטארט־אפ שיכול להשפיע על תעשיית המזון, מפודטק ואגריטק ועד D2C, כלכליסט ותנובה מזמינים אתכם להגיש מועמדות לתחרות המהלך החדשני הבא.

Re:tech

Foodtech

Foodtech

Direct to Consumer

Agritech

Agritech

Smart Food Packaging

Health & Wellness

AI BIG DATA

Consumer Engagement

Supply Chain Optimization

Consumer Retail

Nutritious Values

Supply Chain Optimization

Innovative and Functional Raw Materials

Marketing Innovation

תנאי סף להשתתפות

  • חברת הזנק/טכנולוגיה ישראלית או חברה בעלת מטה בישראל
  • חברה אשר אין לה כל מניעה/מגבלה להתקשרות עסקית עם קבוצת תנובה

קריטריונים לבחירה

25%

25%

ייחודיות, יצירתיות וחדשנות טכנולוגית

25%

25%

רמת ישימות

25%

25%

מידת השפעת המהלך על שוק המזון

15%

15%

מידת תרומה פוטנציאלית של המהלך לפעילות העסקית של תנובה (כניסה לשווקים חדשים/מוצרים חדשים)

10%

10%

שיקול דעת שופטים

הפרס

עד כ-
300,000 ש"ח
מתנת תנובה להטמעה מסחרית של הטכנולוגיה בקבוצת תנובה*
+
עד כ-
50,000 ש"ח
מתנה לפרסום בכלכליסט דיגיטל

להגשת מועמדותההרשמה הסתיימה

שלבי התחרות

פתיחת הרשמה

6.5.20

מועד אחרון להגשת מועמדות
הארכנו!

30.6.20

חצי גמר

28.7.20

אירוע הגמר והכרזה על הזוכה >>
הצגת המיזמים של החברות מול השופטים

11.8.20

// בכפוף לתקנון ט.ל.ח
// האירועים יתקיימו בהתאם להנחיות משרד הבריאות
*  להטמעת הטכנולוגיה, התאמתה למוצרי קבוצת תנובה ולתמיכה שיווקית במהלך.

מהרו להירשם!
ההרשמה נסגרת ביום ג'
30.6.20

חבר השופטים

סיקור מערכתי

מנכ”ל תנובה: "יש להפוך את מפעלי המזון לחכמים"

אייל מליס אמר בגמר תחרות הפודטק של כלכליסט ותנובה, כי "המהפכה התעשייתית הרביעית כבר החלה, ואנו מובילים בארץ ובעולם את המפעל החכם בזכות הטמעת טכנולוגיות בתחום הביג־דאטה והבינה המלאכותית ברצפת הייצור". עוד אמר מנכ"ל תנובה כי החברה גאה להיות שותפה ל"הפיכת הגליל המזרחי, על כל תושביו ומנהיגיו המדעיים, הטכנולוגיים והחברתיים לאבן שואבת לענף הפודטק העולמי, ואת קריית שמונה עם חממת Fresh Start לבירת הפודטק של ישראל"

מעין מנלה | 13.08.2020

לכתבה המלאה >

Future Meat wins Calcalist’s FoodTech innovation startup contest

The sectors the competition focused on included food technology, agriculture technology, health, supply chain optimization, consumer experience, direct sales, and marketing innovation

CTech | 13.08.2020

Full article>

הזוכה בתחרות הפודטק: Future Meat - מפתחת פלטפורמה לגידול בשר מתורבת

הזוכות במקומות השני והשלישי בתחרות הפודטק של כלכליסט ותנובה, שנבחרו למהלך החדשני הבא בתעשיית המזון: Amai שמפתחת חלבון כתחליף סוכר בריא, ו-Next Ferm שמייצרת רכיבים פעילים לתעשיית המזון ללא הנדסה גנטית

מעין מנלה | 12.08.2020

לכתבה המלאה >

חגיגה טכנולוגית בצלחת: להמציא את האוכל מחדש

תחליפי סוכר בריאים וידידותיים לסביבה, מדפסות לייצור בשר בלי לפגוע בבעלי חיים, רחפנים רובוטיים שמסייעים בקטיף, כוורות אוטונומיות שמייעלות את תפוקת הדבש, בינה מלאכותית שמצמצמת בזבוז זמן או חוזה בעיות ייצור, ודרך נוחה לשתף אוכל ולמנוע בזבוז מזון. אלו הן 11 החברות שמתחרות על תואר המהלך החדשני הבא בפודטק של כלכליסט ותנובה

מעין מנלה | 30.07.2020

לכתבה המלאה >

"המשבר ישנה לחלוטין את תחום המזון"

יותר תחליפי בשר, יותר תוספים חיסוניים, יותר ייצור מקומי ויותר אריזות בטוחות ומתכלות. לקראת תחרות הפודטק של כלכליסט מצביעים בכירי התעשייה על המהפכה בתחום

מאיר אורבך | 23.06.2020

לכתבה המלאה >

שותפים

שותפים ראשיים

בשיתוף