10:25
אחריות תאגידית כמצפן עסקי
טלי תובל, סמנכ"לית תקשורת תאגידית, שופרסל
10:35
כיצד הפכו יוצרי הרשת לכוכבים החדשים של אחריות סביבתית
מנחה: עמיר קורץ, כלכליסט
אפרת אנזל, יועצת קולינרית ויוצרת תוכן
לירן כוהנר, יוצרת תוכן
שיינא, בלוגרית ומנטורית לאורח חיים בריא
10:55
ארבע על ארבע - 4 סטארטאפים על הטכנולוגיות החדשות בתחום
אמיר אורנים, מייסד ו־TripleW ,COO
הופכים פסולת מזון אורגנית לביופלסטיק מתכלה
ענת נתן, מנכ"לית ומייסדת שותפה, ANINA
מייצרים קפסולות מזון שהופכות לארוחה בריאה ואסתטית מפירות וירקות לפני השמדה
ג'ק טאטו ביג'יו, מנכ"ל UBQ Materials
מפתחים טכנולוגיה להפיכת פסולת ביתית לתחליף פלסטיק לשילוב בתעשייה
אפרת פרי, מייסדת ומנכ"לית, SUFRESCA
מצפים מזון מתכלה לשמירת טריות, הארכת חיי מדף, וצמצום בזבוז של מוצרים טריים
11:15
משנים כיוון: איך להוביל מהפכה סביבתית בתחום המסעדנות
רז רהב, שף ראשי ושלום שמחה אלברט, שף מחקר ופיתוח, קבוצת OCD
שזכתה בפרס Sustainable Restaurant Award בדירוג 50 המסעדות הטובות במזה"ת וצפון אפריקה בשיחה עם חיליק גורפינקל, כלכליסט