X

רכישת הכרטיסים לוועידת
XXXXXXXXX
נסגרה

הוועידה תשודר באתר כלכליסט ב־XX.XX החל מ־9:15

כנס אחריות סביבתית

הצלת מזון מבזבוז מזון לצריכה נבונה

23.4.23
יום ראשון | 12:30-8:30
EAST ת"א
הוסיפו ליומן

Food

אודות הכנס

כלכליסט בשיתוף שופרסל שמחים להזמינכם לכנס מיוחד בנושא הצלת מזון וקידום גישה המיטיבה עם החברה והסביבה.
הכנס יעלה על סדר היום את המודעות להשלכות החברתיות, הכלכליות והסביבתיות הנגרמות מבזבוז מזון ויעסוק בצורך לקדם צריכה נבונה ולהציל מזון תוך הצגת הפתרונות והמיזמים החדשניים ביותר בתחום.

על מה ידברו

דוברים

אורי וטרמן
אורי וטרמן
מנכ"ל קבוצת שופרסל
דן פילץ'
דן פילץ
מנכ"ל ובעלים משותף, דיזנגוף סנטר
מיקי חיימוביץ'
מיקי חיימוביץ'
עיתונאית ופעילה סביבתית
לשעבר יו"ר ועדת הפנים והגנת הסביבה של הכנסת
מיכל ביטרמן
מיכל ביטרמן
מייסדת ומנכ"לית,
The Natural Step ישראל
מומו בהדב
מומו מהדב
מנכ"ל ארגון 'מעלה'
טלי תובל
טלי תובל
סמנכ״לית תקשורת תאגידית, שופרסל
ערן וינטרוב
ערן וינטרוב
מנכ"ל ארגון 'לתת'
לירן כוהנר
לירן כוהנר
יוצרת תוכן
ענת נתן
ענת נתן
מנכ"לית ומייסדת שותפה,
ANINA
אמיר אורנים
אמיר אורנים
מייסד TripleW
אפרת פרי
אפרת פרי
מייסדת ומנכ"לית, SUFRESCA
גידי כרוך
גידי כרוך
מנכ"ל לקט ישראל
אפרת אנזל
אפרת אנזל
יועצת קולינרית ויוצרת תוכן
ג'ק טאטו ביג'יו
ג'ק טאטו ביג'יו
מנכ"ל, UBQ Materials
רז רהב
רז רהב
שף מסעדת OCD
שלום שמחה אלברט
שלום שמחה אלברט
שף מחקר ופיתוח, קבוצת OCD
שיינא
שיינא
בלוגרית ומנטורית לאורח חיים בריא

תכנית הוועידה

PFD file
תכנית להדפסה
8:30
התכנסות וארוחת בוקר
9:15
הנחייה ודברי פתיחה
נטע־לי בינשטוק, עורכת מדור אחריות סביבתית, כלכליסט
אורי וטרמן, מנכ"ל קבוצת שופרסל
9:30
מבט מקומי ועולמי: עסקים מצילים מזון – איך עושים את זה בארץ ובעולם ד"ר מיכל ביטרמן, מייסדת ומנכ"לית, The Natural Step ישראל
ערן וינטרוב, מנכ"ל ארגון 'לתת'
9:50
איך הופכים עודפי מזון למודל עסקי
מנחה: אורנה יפת, כלכליסט
דן פילץ, מנכ"ל ובעלים משותף, דיזנגוף סנטר
מומו מהדב, מנכ"ל ארגון 'מעלה'
גידי כרוך, מנכ"ל לקט ישראל
10:10
אוצרות בפח: איך משנים את הרגלי הצריכה של הישראלים
מיקי חיימוביץ', עיתונאית ופעילה סביבתית, לשעבר יו"ר ועדת הפנים והגנת הסביבה של הכנסת, בשיחה עם נטע־לי בינשטוק כלכליסט
10:25
אחריות תאגידית כמצפן עסקי
טלי תובל, סמנכ"לית תקשורת תאגידית, שופרסל
10:35
כיצד הפכו יוצרי הרשת לכוכבים החדשים של אחריות סביבתית
מנחה: עמיר קורץ, כלכליסט
אפרת אנזל, יועצת קולינרית ויוצרת תוכן
לירן כוהנר, יוצרת תוכן
שיינא, בלוגרית ומנטורית לאורח חיים בריא
10:55
ארבע על ארבע -  4 סטארטאפים על הטכנולוגיות החדשות בתחום
אמיר אורנים, מייסד ו־TripleW ,COO
הופכים פסולת מזון אורגנית לביופלסטיק מתכלה
ענת נתן, מנכ"לית ומייסדת שותפה, ANINA
מייצרים קפסולות מזון שהופכות לארוחה בריאה ואסתטית מפירות וירקות לפני השמדה
ג'ק טאטו ביג'יו, מנכ"ל UBQ Materials
מפתחים טכנולוגיה להפיכת פסולת ביתית לתחליף פלסטיק לשילוב בתעשייה  
אפרת פרי, מייסדת ומנכ"לית, SUFRESCA
מצפים מזון מתכלה לשמירת טריות, הארכת חיי מדף, וצמצום בזבוז של מוצרים טריים
11:15
משנים כיוון: איך להוביל מהפכה סביבתית בתחום המסעדנות
רז רהב, שף ראשי ושלום שמחה אלברט, שף מחקר ופיתוח, קבוצת OCD
שזכתה בפרס Sustainable Restaurant Award בדירוג 50 המסעדות הטובות במזה"ת וצפון אפריקה בשיחה עם חיליק גורפינקל, כלכליסט   
11:30
בראנץ'

שותפים

שותפים ראשיים
כלכליסט שופרסל
הפקה
וינדמן
EAST ת"א

מקום האירוע

EAST ת"א
מיטב 13, תל־אביב
קחו אותי לאירוע
חניונים בקרבת המקום
חניה בתשלום במלון (על בסיס מקום פנוי בלבד)
חניון גן לונדון – הירקון 83 ת"א
  • חניון "מבנה" רח' יוסף בוקסנבאום 3, ת"א