startup +

תחרות הסטארט־אפים שנותנת לך רוח גבית

גם רעיונות מבריקים
צריכים רוח גבית

יש לכם סטארט־אפ מנצח? מוזמנים להגיש מועמדות לתחרות +StartUp. המיזמים הנבחרים ייהנו מליווי מנטורינג וסדרת תכנים הכוללת כלים מעשיים וטיפים לקראת מצגת מול חבר שופטים מקרב הקרנות המובילות בישראל. הזוכים במקומות הראשונים יזכו בפרס כספי ובחבילת פרסים אטרקטיבית נוספת.

מקום #1

40K ₪
מענק
4H ליווי יועץ מומחה
מטעם פועלים היי-טק
40K ₪
מתנה לפרסום בכלכליסט דיגיטל

מקום #2

20K ₪
מענק
2H ליווי יועץ מומחה
מטעם פועלים היי-טק
20K ₪
מתנה לפרסום בכלכליסט דיגיטל

שלבי התחרות

פתיחת הרשמה

3.11.20

סגירת הרשמה הארכנו

1.12.20

חשיפת תוכנית העשרה

3.12.20

חצי גמר
בחירת 15 המיזמים ע"י ועדת השיפוט

10.12.20

אירוע הגמר
פרזנטציה של החברות העולות לגמר

24.12.20

מי יכול להשתתף

  • סטארט־אפים בשלבי pre seed + seed
  • סטארט־אפים שגייסו עד $3 מיליון
  • מיזמים מבוססי טכנולוגיה
  • מיזמים שנוסדו לכל המוקדם בשנת 2017

איך ייקבעו המנצחים

יתרון תחרותי,
חדשנות וטכנולוגיה
השוק והפוטנציאל העסקי
התרשמות
כללית
שיקול דעת שופטים
ההרשמה הסתיימה
הגישו מועמדות עכשיו >

// בכפוף לתקנון ט.ל.ח
// האירועים יתקיימו בהתאם להנחיות משרד הבריאות

מהרו להירשם!
ההרשמה נסגרת ביום ג'
30.6.20

חבר השופטים

סיקור מערכתי

מנכ”ל תנובה: "יש להפוך את מפעלי המזון לחכמים"

אייל מליס אמר בגמר תחרות הפודטק של כלכליסט ותנובה, כי "המהפכה התעשייתית הרביעית כבר החלה, ואנו מובילים בארץ ובעולם את המפעל החכם בזכות הטמעת טכנולוגיות בתחום הביג־דאטה והבינה המלאכותית ברצפת הייצור". עוד אמר מנכ"ל תנובה כי החברה גאה להיות שותפה ל"הפיכת הגליל המזרחי, על כל תושביו ומנהיגיו המדעיים, הטכנולוגיים והחברתיים לאבן שואבת לענף הפודטק העולמי, ואת קריית שמונה עם חממת Fresh Start לבירת הפודטק של ישראל"

מעין מנלה | 13.08.2020

לכתבה המלאה >

Future Meat wins Calcalist’s FoodTech innovation startup contest

The sectors the competition focused on included food technology, agriculture technology, health, supply chain optimization, consumer experience, direct sales, and marketing innovation

CTech | 13.08.2020

Full article>

הזוכה בתחרות הפודטק: Future Meat - מפתחת פלטפורמה לגידול בשר מתורבת

הזוכות במקומות השני והשלישי בתחרות הפודטק של כלכליסט ותנובה, שנבחרו למהלך החדשני הבא בתעשיית המזון: Amai שמפתחת חלבון כתחליף סוכר בריא, ו-Next Ferm שמייצרת רכיבים פעילים לתעשיית המזון ללא הנדסה גנטית

מעין מנלה | 12.08.2020

לכתבה המלאה >

חגיגה טכנולוגית בצלחת: להמציא את האוכל מחדש

תחליפי סוכר בריאים וידידותיים לסביבה, מדפסות לייצור בשר בלי לפגוע בבעלי חיים, רחפנים רובוטיים שמסייעים בקטיף, כוורות אוטונומיות שמייעלות את תפוקת הדבש, בינה מלאכותית שמצמצמת בזבוז זמן או חוזה בעיות ייצור, ודרך נוחה לשתף אוכל ולמנוע בזבוז מזון. אלו הן 11 החברות שמתחרות על תואר המהלך החדשני הבא בפודטק של כלכליסט ותנובה

מעין מנלה | 30.07.2020

לכתבה המלאה >

"המשבר ישנה לחלוטין את תחום המזון"

יותר תחליפי בשר, יותר תוספים חיסוניים, יותר ייצור מקומי ויותר אריזות בטוחות ומתכלות. לקראת תחרות הפודטק של כלכליסט מצביעים בכירי התעשייה על המהפכה בתחום

מאיר אורבך | 23.06.2020

לכתבה המלאה >

תכנית העשרה

איך לעשות פיטץ' מוצלח בפני משקיעים

איך לעשות פיץ' מוצלח בפני משקיעים
עמרי אביסף, מנכ"ל Quatro

היבטים פיננסים ומשפטיים ליזמים בתחילת דרכם

היבטים פיננסים ומשפטיים ליזמים בתחילת דרכם
5 הטעויות הנפוצות בדרך לחברה

ניהול מכירות ופיתוח עסקי

ניהול מכירות ופיתוח עסקי
כיצד מבצעים מכירות מרחוק בעידן הקורונה

פיתוח מוצר

פיתוח מוצר
איך מתאימים את אסטרטגיית המוצר שלך ל"נורמלי החדש"

ניהול עובדים

ניהול עובדים
כיצד מנהלים צוותים בעידן של עבודה מרחוק ומה עושים עם צוות בינלאומי

השקעות וגיוסי הון

השקעות וגיוסי הון
שיחת 1:1 עם גיגי לוי, שותף מנהל, NFX

ניהול בורד בחברה צעירה

ניהול בורד בחברה צעירה
על תפקידם של משקיעים ובעלי מניות בסטראט־אפ וכיצד מנהלים אותם מרחוק

היבטים בניהול משברים

היבטים בניהול משברים
שיחה בשלושה:
ספיר בן הרוש, Associate ,פיטנגו
אלדד מניב,  COO טאבולה
ענת שקד, מייסדת Nexite

שותפים