Food Industry&Tech

The Next Game Changer

תעשיית המזון וההייטק נפגשות ובוחנות את האתגרים הבאים

מה

האירוע הראשון בסדרה יתמקד בשאלה כיצד תעשיית המזון המסורתית מתמודדת עם האתגרים הניצבים בפניה בעידן הטכנולוגי ואלו פתרונות חדשניים יכולים להציע השחקנים החדשים בשוק.
* האירוע למוזמנים בלבד

מתי

יום שלישי, 5 במרץ 2019 | 12:00-9:00

מי

יעל כפיר מזר
יעל כפיר מזר
ראש המערך העסקי, לאומי
ענת גבריאל
ענת גבריאל
מנכ"לית יוניליוור ישראל
אייל מליס
אייל מליס
מנכ"ל תנובה
אבי בן אסייג
אבי בן אסייג
מנכ"ל אסם
אורי יהודאי
אורי יהודאי
מנכ"ל פרוטרום
יזהר פלדמן
יזהר פלדמן
מנכ"ל Seakura
ליהיא סגל
ליהיא סגל
מייסדת ומנכ"לית DayTwo
דידיה טוביה
דידיה טוביה
מייסד ומנכ"ל Aleph Farms
יאיר מונתה
יאיר מונתה
מייסד משותף Inspecto
דורון מרקו
דורון מרקו
מייסד ו-CTO,א GENIE

למה

סדר יום
מנחה: עמיר קורץ, סגן עורכת שוק הון, כלכליסט

9:00 התכנסות וארוחת בוקר
10:00 פתיחה
יעל כפיר מזר, ראש המערך העסקי, לאומי
10:10 Tech for Food: תעשיית המזון עם הפנים לעתיד
מנחה: עמיר קורץ, כלכליסט ענת גבריאל, מנכ"לית יוניליוור
אבי בן אסייג, מנכ"ל אסם
אייל מליס, מנכ"ל תנובה
אורי יהודאי, מנכ"ל פרוטרום
10:45 The Next Game Changers in Foodtech התוסף שתופס גלים יזהר פלדמן, מנכ"ל Seakura על תזונה וחיידקים ליהיא סגל, מייסדת ומנכ"לית DayTwo סטייק מהעתיד: מהפכת הבשר ללא שחיטה כבר כאן דידיה טוביה, מייסד ומנכ"ל Aleph Farms זיהוי רעלים במזון: מהמעבדה לתעשייה יאיר מונתה, מייסד משותף, Inspecto ארוחה בלחיצת כפתור דורון מרקו, מייסד ו-CTO,א GENIE
11:30 קפה ומתוקים