מה
האירוע הראשון בסדרה יתמקד בשאלה כיצד תעשיית המזון המסורתית מתמודדת עם האתגרים הניצבים בפניה בעידן הטכנולוגי ואלו פתרונות חדשניים יכולים להציע השחקנים החדשים בשוק.* האירוע למוזמנים בלבד
מתי
יום שלישי, 5 במרץ 2019 | 12:00-9:00
מי
יעל כפיר מזר
ראש המערך העסקי, לאומי
ענת גבריאל
מנכ"לית יוניליוור ישראל
אייל מליס
מנכ"ל תנובה
אבי בן אסייג
מנכ"ל אסם
אורי יהודאי
מנכ"ל פרוטרום
יזהר פלדמן
מנכ"ל Seakura
ליהיא סגל
מייסדת ומנכ"לית DayTwo
דידיה טוביה
מייסד ומנכ"ל Aleph Farms
יאיר מונתה
מייסד משותף Inspecto
דורון מרקו
מייסד ו-CTO,א GENIE
למה
סדר יוםמנחה: עמיר קורץ, סגן עורכת שוק הון, כלכליסט
9:00
התכנסות וארוחת בוקר
10:00
פתיחה
יעל כפיר מזר, ראש המערך העסקי, לאומי
יעל כפיר מזר, ראש המערך העסקי, לאומי
10:10
Tech for Food: תעשיית המזון עם הפנים לעתיד
מנחה: עמיר קורץ, כלכליסט ענת גבריאל, מנכ"לית יוניליוור
אבי בן אסייג, מנכ"ל אסם
אייל מליס, מנכ"ל תנובה
אורי יהודאי, מנכ"ל פרוטרום
מנחה: עמיר קורץ, כלכליסט ענת גבריאל, מנכ"לית יוניליוור
אבי בן אסייג, מנכ"ל אסם
אייל מליס, מנכ"ל תנובה
אורי יהודאי, מנכ"ל פרוטרום
10:45
The Next Game Changers in Foodtech
התוסף שתופס גלים
יזהר פלדמן, מנכ"ל Seakura
על תזונה וחיידקים
ליהיא סגל, מייסדת ומנכ"לית DayTwo
סטייק מהעתיד: מהפכת הבשר ללא שחיטה כבר כאן
דידיה טוביה, מייסד ומנכ"ל Aleph Farms
זיהוי רעלים במזון: מהמעבדה לתעשייה
יאיר מונתה, מייסד משותף, Inspecto
ארוחה בלחיצת כפתור
דורון מרקו, מייסד ו-CTO,א GENIE
11:30
קפה ומתוקים
היכן
הוראות הגעה
עזריאלי שרונה ת"א, קומה 60